VRAĆANJE & ZAMENA

TURN TO THE BRIGHT SIDE

uslovi i obaveštenja

• Svi proizvodi se izrađuju isključivo po vašoj specifikacije (materijali, boje, razne opcije proizvoda) tako da nije moguće izvršiti vraćanje nakon dostave ukoliko ispravno funkcionišu i nemaju oštećenja.
• Uz svaki naš proizvod dolazi „sertifikat proizvoda“ na kome se nalazi jedinstveni serijski broj koji je dokaz o autentičnosti proizvoda i specifikaciji porudžbenice.
• Uz svaki naš proizvod sa elektronikom dolazi i uputstvo za pravilno funkcionisanje istog. Molimo vas da po prispeću proizvoda pažljivo pročitate taj dokument, kako bi na pravilan način koristili proizvod i time izbegli potencijale kvarove i štete. Time se obezbeđuje dugotrajnost.
• Svi dokumenti koje dolaze uz proizvod i učinimo ih vam dostupnim spadaju pod intelektualno vlasništvo WOOD LINE Design Studio- a. Vaša je dužnost da ih koristite za zadatu namenu i ne smete ih koristiti u bilo koje druge svrhe, niti umnožavati i pokazivati trećim licima, jer time kršite zakonsko pravo o poverljivosti podataka.
• Ako je proizvod primljen sa oštećenjem ili mu se dogodi kvar u toku garantnog roka, vaša je dužnost da nam pošaljete pismenim putem, jedinstven serijski broj proizvoda, fotografije oštećenja i tekstualno objašnjenje o oštećenju ili neispravnosti. Naša je obaveza da vam pismenim putem potvrdimo da smo evidentirali zahtev i pristupimo rešavanju reklamacije.
• Ukoliko proizvod ne funkcioniše ispravno ili prestane sa funkcionisanjem u toku garantnog roka, mi snosimo sve finansijske troškove popravke tog proizvoda ili u nekim posebnim slučajevima ponovne izrade istog.
• Ukoliko proizvod ne funkcioniše ispravno ili prestane sa funkcionisanjem u toku garantnog roka, ne možemo vam vratiti novac, jer je proizvod izrađen po vašim zahtevima drveta, boje i ostalih materijala.
• Oštećenja nastala u transportu ne spadaju pod našu odgovornost, već odgovornost prevoznika. Dužni smo da vam pre slanja isporuke predložimo mogućnost za osiguranje pošiljke kod prevoznika od oštećenja ili nestanka prilikom slanja. Osiguranje pošiljke ne spada pod obaveznu stavku prevoza proizvoda, već se dodatno naplaćuje. Finansijske troškove osiguranja vi naknadno plaćate.
• U slučajevima vraćanja proizvoda, vaša je obaveza da pronađete prevoznika ili kurirsku službu preko kojih nam šaljete proizvod nazad - za međunarodne i interne pošiljke.
• Ne prihvatamo reklamacije proizvoda koje imaju fizička oštećenja nastala vašom nepažnjom prilikom rukovanja i upotrebe u toku propisanog garantnog roka.
• Ukoliko vam je potrebna neka dodatna informacija ili imate pitanja, kontaktirajte korisničku podršku na customer@woodlineds.com

SERVIS

Važno je da vas obavestimo da vršimo servis svih naših proizvoda i nakon isteka garantnog roka.
Servis podrška odnosi se na popravku proizvoda sa elektronikom, kao i popravke (reparciju) drveta. Reparaciju drveta možemo sprovesti samo ukoliko proizvod nema velika fizička oštećenja.

Scroll to Top